
شرکت تأمین سرمایه دماوند در بیستوهشتمین همایش رتبهبندی شرکتهای برتر ایران (IMI100)، موفق شد رتبه نخست از نظر شاخص فروش در گروه واسطهگریهای مالی را در میان ۵۰۰ شرکت برتر کشور به خود اختصاص دهد.
به گزارش تجارت نیوز، شرکت تأمین سرمایه دماوند همزمان با برگزاری بیستوهشتمین همایش رتبهبندی شرکتهای برتر ایران (IMI100)، توانست رتبه اول از نظر شاخص فروش را در گروه واسطهگریهای مالی کسب کند و به عنوان برترین بنگاههای اقتصادی کشور در این شاخص معرفی شود.
این همایش با حضور محمدرضا عارف، معاون اول رئیسجمهور، سیدمحمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت، جمعی از مقامات دولتی و مدیران ارشد شرکتهای بزرگ کشور برگزار شد و نتایج رتبهبندی ۵۰۰ شرکت برتر ایران اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت تأمین سرمایه دماوند، در جریان این مراسم، رتبه شرکتها بر اساس شاخصهای متنوعی از جمله میزان فروش، عملکرد در حوزه واسطهگریهای مالی، سودآوری، اشتغالزایی و سایر شاخصهای ارزیابی در سال مالی ۱۴۰۴ مورد بررسی قرار گرفت. تأمین سرمایه دماوند با کسب رتبه نخست از نظر شاخص فروش در گروه واسطهگریهای مالی و دریافت رتبه 251 از نظر میزان فروش/درآمد در میان 500 شرکت برتر، جایگاه مهمی را به خود اختصاص داد.
کسب این جایگاه، بیانگر عملکرد مؤثر، نقشآفرینی فعال و جایگاه تثبیتشده تأمین سرمایه دماوند در بازار سرمایه کشور و نظام مالی ایران است.